>> اردوی قم جمکران-دهم

اردوی قم جمکران-دهم

ساعت 13:15... سه‌شنبه دوم آبان 96... نوای -همسایه سایه‌ات به سرم مستدام باد - ازسید حمید رضا برقعی در سرسرای هم‌کف به گوش می‌رسید. چمدان‌هایی که از صبح زود در راهرو به حال خود رها شده بودند، صاحبانشان را پیدا کردند و دانش‌آموزان پایه دهم چمدان‌کشان از زیر قرآن گذشتند. خانم انسیه امین –مدیر متوسطه2- و خانم حدیثه نوروزی –معلم راهنما-  آمدند برای مشایعت و زوار حرم حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها را بدرقه کردند. سواره بر اتوبوس، به سوی ایستگاه راه آهن تهران رفتند. به راه آهن که رسیدند کمی انتظار کشیدند تا نوبت سوار شدن برسد. قطارشان اتوبوسی بود و کوپه نداشت، پس از استقرار کتابچه‌هایی در میان دانش‌آموزان دست به دست پخش شد که نامش کتابچه زائر بود. این کتابچه را مربی‌های پرورشی خانم‌ها ضحی حسن پور و زهرا روستایی آماده کرده بودند تا اطلاعاتی درباره شهر قم و مسجد جمکران به زوار بدهند.