>> اردوی گلزار شهدا-چهارم متوسطه2

اردوی گلزار شهدا- پایه چهارم متوسطه دوره دوم

چهارشنبه سوم آبان،  پس از پایان کلاس‌ها چهارمی‌ها  به همراه خانم‌ها زهرا قانونی و مژگان قاضیانی –ناظم‌‌های چهارم- و خانم‌ها زهرا یوسفی ماکویی و فائزه علی‌نژاد –معلم‌های راهنمای چهارم- راهی گلزار شهدای بهشت زهرا سلام‌الله‌علیها شدند.

میانه راه، نشریه‌ای کوچک و پیک‌هایی مزین به تصویر سرداران شهید، به دانش‌آموزان تقدیم شد که دانش‌آموزان با شوق و ذوق، پیک‌های مورد علاقه خود را از میان آن‌ها انتخاب می‌کردند. یک‌ساعتی به مغرب مانده‌ بود که به بهشت زهرا رسیدند. در نزدیکی آرامگاه شهدای هفتم تیر از اتوبوس پیاده شدند و با شاخه‌های گل سرخ به دیدار شهدای گران‌قدر و تجدید میثاق با آن عزیزان شتافتند.

در کنار مزار سرداران شهید، آقای علی دادی از رزمندگان و راویان دوران دفاع مقدس، به گروه پیوستند و در مقام و فضیلت شهید و شهادت، سبک زندگی و شناخت ما از شهدا و ویژگی‌های ‌آن‌ها گفتند و خاطرات خود را از شهدا برای دخترکان مشتاق که سال‌ها با شهدا فاصله داشتند، بیان کردند.