>> جلسه انجمن اولیا و مربیان-متوسطه2

جلسه انجمن اولیا و مربیان- متوسطه دوره دوم

جلسه انجمن  اولیا و مربیان متوسطه دوره دوم روشنگر در سال تحصیلی  97-1396 روز یک‌شنبه شانزدهم مهر برگزار شد. پس از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید، خانم انسیه امین –مدیر متوسطه دوره دوم- به حضار خیرمقدم گفته و آقای یاسر رضازاده  -مدرس مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم السلام دانشگاه تهران- را دعوت کردند. ایشان  به صورت مختصر کارگاه رشد عقلی را که برای مادران برگزار می‌شود، معرفی کردند. سپی خانم امین از آقای مهندس علی‌مراد فولادوند –از اعضای انجمن- درخواست کردند که انتخابات را مدیریت کنند. آقای فولادوند، اسامی هجده داوطلب نمایندگی را قرائت کرده و آن‌ها را بر روی صحنه دعوت کردند. از این تعداد هفت نفر در تالار حضور داشتند و خود را معرفی کردند.

در ادامه خانم امین مدرسه و برنامه‌های آن را معرفی کردند و میانگین نمرات دانش‌آموزان در امتحان نهایی و رتبه‌های برتر کنکور و نتایج آزمون سراسری را بیان کردند.

پس از پایان جلسه عمومی و انتخابات، معلم‌های راهنمای هر پایه به صورت جداگانه با اولیا نشست داشتند و در پایان پدرها و مادرها از مکان‌های مختلف مدرسه دیدن کردند و جلسه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا به پایان رسید.

اعضای انجمن اولیا و مربیان متوسطه دوره اول

سال تحصیلی 97-1396