>> انتخابات شورای دانش آموزی-متوسطه1

انتخابات شورای دانش آموزی- متوسطه دوره اول

دوشنبه اول آبان 1396در متوسطه دوره اول روشنگردر میانه برنامه صبحگاه،  شرایط عضویت در شورای دانش‌آموزی و ضوابط تبلیغات توضیح داده شد. داوطلبین برای روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه،  فرصت داشتند تا ثبت نام کنند.

از پایه هفتم 16، هشتم 7 و نهم 7 نفر از دانش‌آموزان، نامزد انتخابات شورای دانش‌آموزی شدند. در صبحگاه روزهای نهم و دهم آبان نامزدها، خود را معرفی کردند و اهداف و برنامه‌های‌شان را گفتند. از صحبت‌های آن‌ها معلوم بود که حسابی به مسائل مدرسه فکر کرده‌اند، به‌نظر می‌رسید نسبت به سال‌های گذشته خیلی منطقی و اصولی‌تر برنامه‌های‌شان را مطرح می‌کنند.

چهارشنبه دهم آبان، صندوق‌های اخذ رأی در سرسرای ورودی قرار گرفتند. اعضای برگزاری انتخابات، خانم‌ها ثنا سلامی، ثنا ثابتی، یاسمن سوزنچی، یسنا قربانی، سبا فتوت و ریحانه سادات موسوی؛  ساعت 15 : 10 پای صندوق آماده بودند. اسامی داوطلب‌ها برروی تابلوها نصب شده‌ بود. با اعلام شروع رأی‌ گیری، دانش‌آموزان تک به تک، پای صندوق‌ها حاضر شده و اسم نامزد منتخب خود را بر روی برگه‌ها نوشته و رأی خود را در صندوق انداختند. از بلندگو سرودهای دانش‌آموزی پخش می‌شد و شور و هیجان زیادی بین بچه‌ها حاکم بود. هر کدام  به نفع نامزد مورد نظر خود تبلیغ می‌کرد . در ساعت مقرر انتخابات به پایان رسید. اعضای برگزاری آرا را شمارش و نتیجه را اعلام کردند.

اعضای منتخب شورای دانش‌آموزی

متوسطه دوره اول روشنگر