>> انتخابات شورای دانش آموزی-متوسطه2

انتخابات شورای دانش‌آموزی- متوسطه دوره دوم

امسال انتخابات شورای دانش‌آموزی متوسطه دوره دوم به علت اردوی قم و جمکرانِ پایه دهم با اندکی تأخیر، در روز شنبه ششم آبان برگزار شد.

بعد از نماز ظهر و عصر دانش‌آموزان در سرسرای هم‌کف  جمع شده بودند. نماهنگ‌هایی با عنوان انتخاب اصلح و من رأی می‌دهم، پخش می‌شد که دانش‌آموزان را به شرکت در انتخابات تشویق می‌کرد. با حضور فعال دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم در پای دو صندوق اخذ رأی و در حضور مسئول و ناظر صندوق، بچه‌ها به داوطلبین رأی دادند.

پس از پایان رأی‌گیری، هیئت نظارت بر انتخابات، دست به کار شده و آرای مأخوذه را در اسرع وقت شمرده و نتایج را به اطلاع مسئولین مدرسه و دانش‌آموزان رساندند.

اعضای منتخب شورای دانش‌آموزی

پایه