>> مسابقه کتابخوانی-میلاد نبی‌اکرم-متوسطه

مسابقه کتابخوانی به مناسبت میلاد نبی‌اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم

دانش‌آموزان متوسطه مجتمع روشنگر از اول تا هجدهم آذر 1396 فرصت دارند تا یکی از چهار کتابی را که کتابخانه متوسطه معرفی کرده، انتخاب و در مسابقه شرکت کنند.

مسابقه شماره یک

«92 درس سازنده از زندگی پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم»

حجت‌الاسلام غلامرضا حیدری ابهری  در این کتاب، نود و دو درس از سجاياي اخلاقي و امور عملي زندگي پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم را توضيح مي‌دهد. در هر درس، مقدمه کوتاهي درباره آن موضوع درس را ملموس و قابل فهم مي کند.

دانش‌آموزان با تهیه این کتاب از کتابخانه و مطالعه آن، 40 درس سازنده را انتخاب کرده و به‌صورت روزنامه دیواری و یا نمودار مفهومی سیره پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم را به تصویر می‌کشند. براساس نحوه ارائه و محتوا؛ آثار، انتخاب و رتبه‌بندی شده و به نمایش گذاشته می‌شود.

مسابقه شماره دو

«گزارش لحظه به لحظه ولادت پیامبرصلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم»

آقای محمدرضا انصاری، در این کتاب به‌صورت لحظه به لحظه ولادت پیامبر  را در قالب داستان بیان کرده .

علاقه‌مندان با تهیه کتاب و گرفتن سوالات از کتاب‌خانه می‌توانند بعد از مطالعه به سوالات پاسخ دهند و پاسخنامه را به کتابخانه تحویل دهند.

مسابقه شماره سه

«خاتم انبیا صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم رحمت بی انتها»

آیت‌الله سید محمد ضیاء آبادی، در این کتاب حقایق ارزنده و سراسر حکمت و عبرت  از زندگانی پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم بیان نموده، که یقینا افزایش این معرفت در افزونی ارادت و مودت به آن ساحت قدسی که مظهر بارز رحمت حق تعالی است مفید و موثر خواهد بود.

علاقه مندان با تهیه کتاب و گرفتن سوالات از کتاب خانه می توانند بعد از مطالعه به سوالات پاسخ دهند و بعد پاسخنامه را به کتابخانه تحویل دهند.

مسابقه شماره چهار

« محمدرسول الله: رمانی براساس زندگی پیامبر اسلام »

این کتاب نوشته محمدابراهیم حسن بیگی است که پانزده داستان روایی را آورده است. علاقه‌مندان با تهیه این کتاب از کتابخانه و مطالعه آن، باید پانزده سوال خوب و مناسب از این پانزده فصل به همراه پاسخ آن‌ها طرح کرده و به‌صورت تایپ و یا دست‌نویس به کتابخانه تحویل دهند. بهترین آثار انتخاب و رتبه بندی شده و نتایج آن اعلام می‌شود.