>> امداد به زلزله زده ها- متوسطه

امداد به زلزله زده ها- متوسطه

یک‌شنبه 21آبان ۱۳۹۶، زمین ‌لرزید.  خانه‌هایی ویران شدند و خانواده‌هایی در یک لحظه بی‌خانمان گشتند. غم از دست دادن خویشانشان را داشتند و خانه‌ای برای ماتم نداشتند. همه وطن غرق سوگ بود و همه احساس وظیفه می‌کردند.

در متوسطه دوره اول ایستگاه ختم قرآن برپا شد. دانش‌آموزان و مسئولین مدرسه برای از دست رفتگان فاتحه خواندند و برای شفای مجروحان و التیام قلوب داغدیدگان قرائت قرآن کردند و از خداوند برای ایشان شفا و صبر طلب کردند. در متوسطه دوره دوم، دانش‌آموزان به صورت خودجوش، چادر دریافت هدایا و کمک‌های مردمی برپا و پس از استعلام از جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، کانال‌های تلگرام مدرسه را فعال کرده و درخواست آب و پتو و کنسرو کردند. در هرکدام از متوسطه دوره اول و دوم شماره حساب‌هایی برای جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی اعلام شد.

کودکان نوع‌دوستی و همدلی را از کودکی می‌آموزند. نوگلان پیش دبستان روشنگر به همت مادران و پدران و مربیان دلسوز خود و با همکاری کتاب پارک کودک برای همدلی و به شکرانه نعمات الهی، اسباب بازی‌های سالم و کتاب های تمیزشان را بسته‌بندی کرده و به مدرسه آوردند و خالصانه کوله‌بار بی‌ریای مهربانی را در اولین روز آذر 96، عازم سفر کردند تا به دستانی برسد هم‌چون دست‌های خودشان، پاک و معصوم...