>> آقای حمیدرضا شکارسری-متوسطه2

آقای حمیدرضا شکارسری در متوسطه دوره دوم

کتابخانه مجتمع فرهنگی به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی، بروبیایی داشت. اردو می‌رفتند و مهمان دعوت می‌کردند. یک‌شنبه 21 آبان 1396 روز مهمانی بود. بعد از ساعت نماز ظهر و عصر مهمان هفته کتاب و کتاب‌خوانی در کتابخانه متوسطه دوم تشریف آوردند و دانش‌آموزان هم هرچند اندکی با تأخیر اما بالاخره آمدند.

آقای حمیدرضا شکارسری، شاعر و منتقد ادبی مهمان هفته بودند که در جمع دانش‌آموزان در کتابخانه حاضر شدند و درباره عادت به مطالعه و فضای نشر و انتشارات صحبت کردند. از معیارهای نقد ادبی گفتند و دانش‌آموزان را به خواندن با نگاه انتقادی دعوت کردند.