>> نماز اول ماه ربیع-متوسطه1

نماز اول ماه ربیع

دوشنبه 29 آبان، اول ربیع‌الاول بود. صبح علی‌الطلوع  وارد مدرسه که می‌شدی صدای مناجات و صلوات همه جا پیچیده بود. سرسرای ورودی فرش شده و پارچه‌های قبله نما گسترده بود. دانش‌آموزان متوسطه دوره اول، آماده اقامه نماز اول ماه بودند.

نماز ماه ربیع با ماه‌های دیگر فرق دارد. اولین روزش مصادف است با هجرت پیامبرصلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و لیله المبیت، به شکرانه سلامتی پیامبر عظیم‌الشأن در این هجرت مخاطره آمیز و سلامتی مولایمان حضرت علی‌علیه‌السلام که  در آن شب بالاترین فداکاری را برای حفظ جان رسول مهربانی انجام دادند، سجده شکر به‌جا‌ آوردیم.