>> مسابقات والیبال بین مدارس-متوسطه1

تصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبط

تصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبط

دانش‌آموزان متوسطه اول روشنگر در مسابقه والی‌بال میان مدارس

گروه روشنگر دو روز مسابقه داشتند، روز اول با مدرسه نرجس که روشنگر پیروز میدان بود و روز دوم با گروه مدرسه راهیان فضیلت بازی داشتند که با یاری الهی و به پشتوانه بازی خوب بچه‌ها، درمرحله اول موفق شدند و حریف را شکست دادند و برای برنده نهایی شدن و صعود به یک هشتم نهایی باید مرحله دوم را هم می‌بردند که بردند. نوبت به بازی با مدرسه گلبانگ بود. اما هر چه منتظر شدند گلبانگی‌ها به میدان نیامدند و باخت فنی اعلام شد و این‌گونه روشنگر وارد یک چهارم نهایی شد.

نوبت بازی با مدرسه یحیوی بود. پس از چندین مرحله بازی، خستگی و فشار بر بچه‌ها غالب گشته بود، از طرفی آمادگی خوب حریف و انسجام آن‌ها مانع از برد بچه‌ها بود. بازی بعدی با مدرسه غفاری بود. اختلاف امتیاز زیاد نبود اما به هر حال حریف قَدَر بود.

و این چنین شد که از میان 32 گروه شرکت کننده، روشنگر به مقام چهارم نایل گردید. برای دوستانشان تلاش آن‌ها بیش از مقامی که به دست آورده بودند اهمیت داشت برای همین هم بود که هنگام ورود گروه والیبال به مدرسه با استقبال گرم دوستان و مربیان و کادر مدرسه قرار گرفتند.

تصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبطتصویر مرتبط