>> جشن میلاد حضرت رسول-متوسطه1

جشن میلاد رسول نور و مهربانی

سه‌شنبه 14 آذر، پاییز داشت آماده رخت برچیدن می‌شد ولی دل‌های شیعیان بهاری بود. روز‌ها بود که در متوسطه دوره اول بچه‌های طراحی صحنه، مدرسه را برای جشنی باشکوه آذین می‌کردند. حال وهوای خوشی بین بچه‌ها بود. هر گروهی مسئولیتی برای  بهتر برگزار شدن جشن به‌عهده گرفته بود. بچه‌ها بعد از کلاس درس می‌دویدند به سوی اتاق پرورشی و از دل و جان مایه می‌گذاشتند.

روز جشن فرا رسید، همه در تالار اجتماعات مجتمع گرد آمدند. صدای سرود می آمد، گروهی می‌خواندند با شادی؛ صلی‌الله‌ وعلیک یا رسول‌الله، همه جا پر بود از عطر صلوات. برنامه با پخش آیه صلوات -56 سوره  احزاب- آغاز شد. خداوند در این آیه  برای پیامبر، سنگ تمام گذاشته است. بعد از تلاوت آیات، درباره جایگاه وعظمت رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم در این آیه صحبت شد و مسابقه برنامه مطرح شد. با این عنوان که  آیه‌ای که تلاوت شد، در کدام سوره از قرآن کریم قرار دارد و ترجمه آن چیست؟ هر کسی  که جواب درست می‌داد، برای رسیدن به جایزه، بسته‌ای را انتخاب می‌کرد و با پخش موسیقی، 35 ثانیه فرصت داشت که کارهای خواسته شده در بسته  را انجام دهد و به جایزه برسد. در اولین مرحله مسابقه، خانم زهرا دهقانی از پایه نهم به سوال پاسخ درست داد و بسته شماره یک برایش باز شد. محتوای بسته این بود که برای شما 35 ثانیه موسیقی پخش خواهد شد، با شروع آن، خانم قرایی-مدیر متوسطه1- را پیدا کن، با ایشان مصافحه کن، دست راستت را بر شانه چپ ایشان قراربده و این دو با تکرار کن «لبیک یا رسول الله»، سریع برگرد به ابتدای تالار و بلند بگو:«با افتخار فریاد می‌زنم که تو ماه تمامی؛ یامحمد». آفرین، شما برنده 50 امتیاز و 2 بطری دوغ خانواده مهمان ناهارخوری و 5 بسته لواشک مهمان بوفه هستید تا با دوستان میل کنید و شاد باشید.

بعداز مسابقه، خانم‌ها فاطمه الماسی، نگین ضیایی، مطهره حیدری و فاطمه مرادی به ترتیب پیام تبریکی به زبان‌های فرانسوی، فارسی، انگلیسی وعربی خواندند و با پخش نماهنگی بر شادی جمع افزودند. برنامه بعدی بحرطویل ولادت حضرت محمد مصطفی صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم بود که به‌صورت پرده‌خوانی با اجرای هشت تن از دانش‌آموزان پایه نهم، خانم‌ها فاطمه لاجوردی، هدی محلاتی، حورا رهبر، فاطمه قنادزاده، زهرا مدرسی، محدثه کرمی، مریم شفایی و مبینا شهبازی با شور و شوق وصف ناپذیری اجرا شد. نوبت بچه‌های نمایش بود که اولین  پرده نمایش خود را به اجرا بگذارند. گروه نمایش به نویسندگی و کارگردانی خانم‌ها طهورا سعادت و فاطمه امین مقدسی –معلم‌های نمایش- سه حدیث از فرمایشات گُهربارِ پیامبرصلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم را با توجه به مسائل روز به نمایش در آورده بودند.

سه حدیث موضوع نمایش‌نامه‌ها به قرار زیر بود:

_ بهترین یاران، کسی است که ناسازگاریش اندک و سازگاریش بسیار باشد.

_ بهترین کارها در پیش‌گاه خدا، نگه‌داری زبان است.

_ محبوب‌ترین کارها نزد خدا، کاری است که دوام آن بیشتر است اگر چه اندک باشد.

برنامه بعدی پویانماییِ طنزی بود که خانم‌ها فاطمه لاجوردی، زهرا دهقان و فاطمه شیخانی آن را صداگذاری کرده بودند و لبخند را با اجرای زیبایشان بر لبان دوستانشان نشاندند.گروه  سرود پایه هفتم با همکاری دانش‌آموزان پایه‌ نهم سرودی با عنوان «مژده بدید که رهبر دلای عاشق اومده» را در وصف امام جعفرصادق علیه‌السلام رییس مذهب جعفری اجرا کردند.

در نماهنگی که خانم‌ها ملیکا خانی و نرگس اختراعی تدوین کرده بودند، از معلم‌ها و دانش‌آموزان می‌پرسیدند: اگر در همین حال پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم، مقابل شما ظاهر گردند، خطاب به ایشان چه می گفتید؟ پاسخ‌ها بسیار شیرین و شنیدنی بود.

و در پایان... پرده دوم نمایش به اجرا درآمد و برنامه با یاد رسول مهربانی‌ها به پایان رسید.