>> اردوی فشم- چهارم متوسطه

اردوی فشم- چهارم متوسطه

دانش‌آموزان چهارم که هنوز هم خیلی‌ها به آن‌ها پیش دانشگاهی می‌گویند به این وقت سال که می‌رسند بیش از یک‌سال است که بیشترین ساعت از  هر روز خود را به درس خواندن و برنامه‌ریزی سپری کرده‌اند. وقت آن است که یک استراحت حسابی داشته باشند. مدرسه مطابق یک برنامه ریزی به صورت تناوبی اوقاتی را برای استراحت مابین همه ساعات درس خواندن تدارک دیده است. یکی از بهترین استراحت‌ها اردو است و روز چهارشنبه 8 آذر 96 یکی از این اردوها برگزار شد.

دانش‌آموزان ، بعد از پایان یک روز درسی و کلاس‌های درس، هنوز خیلی به غروب مانده بود که سواره بر چهار دستگاه مینی‌بوس، راهی اردوگاه فدک در فشم شدند. وقتی به اردوگاه رسیدند اندکی تا مغرب زمان داشتند. تا بارشان را زمین گذاشتند و لباسی عوض کردند، اذان مغرب را شنیدند. پس از ادای نماز مغرب و عشا، آن‌چه که شنیده می شد سرو صدای بازی بود و سرگرمی­ های گروهی.

گروهی از دانش‌آموزان برای تدارک و مقدمات سفره شام به آشپزخانه رفتند. پس از صرف شام و شستن ظرف‌ها، گروهی بازی می‌کردند و گروه دیگر فیلم می‌دیدند. فیلم که تمام شد، متوجه شدند که چند نفری همان نزدیکی‌ها به خواب رفته‌اند. بقیه هم آماده خواب شدند؛ تا دقایقی صدای صحبت­های آرام دوستانه و صمیمی به گوش می رسید ولی بعد از لحظاتی صدای نفس‌های کشدار و عمیق خواب بود که بر تالار خواب حکم‌فرما شد.

با صدای اذان صبح بیداری بازگشت. وضو و نماز، خواب از چشم گروهی برد و بعد از نماز، دفتر و کتاب گشودند و مشغول مطالعه شدند ولی بعضی ساعتی بیشترآرمیدند.

گروه تدارکات سفره صبحانه در فضایی بسیار دوستانه، بساط نان و کره و مربا با چای شیرین داغ گستردند. پس از آن بچه‌ها  دو دسته شدند. گروهی با دو مربی به کوه رفتند و گروهی هم در محوطه اردوگاه به بازی و دورهمی مشغول شدند تا هنگامه ظهر و اقامه نماز و پس از آن ناهار. هم‌زمان با شستن ظرف های ناهار، عده‌ای مشغول به مرتب کردن اردوگاه شدند تا ساعت 15:30، مطابق قرار قبلی سوار بر مینی بوس­ها شده و راهی تهران شوند. به موقع راه افتادند و هنوز دقایقی به اذان مغرب مانده بود که چشمان منتظر خانواده‌ها به جمال فرزندانشان روشن شد.