>> اردوی مطالعاتی پایه‌ یازدهم

اردوی مطالعاتی پایه‌ یازدهم

روزهای پایان نیم‌سال اول تحصیلی زمان جمع‌بندی و دوره‌ دروس است. دانش‌آموزان پایه یازدهم مطابق با برنامه تقویم اجرایی از روز شنبه 25 تا چهارشنبه 29  آذر  96 اردوی مطالعاتی داشتند با یک برنامه مدون برای مطالعه و مرور دروس. بعد از تعطیلی مدرسه تا ساعت 20:30 در مدرسه می‌ماندند و زیر نظر خانم‌های دبیر و مشاورها مطالعه می‌کردند و در صورت نیاز رفع اشکال می‌نمودند.

این برنامه در آغاز مطابق قرار آغاز شد و به خوبی پیش رفت تا روز یک‌شنبه که شباهنگام، در خبرها اعلام شد دوشنبه مدارس به دلیل آلودگی هوا تعطیل شده است. روند آلودگی و تعطیلی ادامه داشت تا آخر هفته و اردوی مطالعاتی در مدرسه انجام نشد ولی به توصیه مشاورهای پایه یازدهم به دانش‌آموزان قرار شد همان برنامه مطالعه در منزل اجرا شود.