>> سورتمه تهران-متوسطه1

متوسطه دوره اول در سورتمه تهران

روز چهارشنبه 27 دی 1396، همه مثل هر روز به مدرسه آمدند. روز، روز اردو بود ولی برای اردو دو مکان متفاوت در نظر گرفته شده بود که هر کدام به نوبه خود جذاب و هیجان‌انگیز بود. از قبل انتخاب‌ها انجام شده بود و بچه‌ها و همکاران شرکت‌کننده در اردو، انتخاب کرده بودند که دوست دارند به کجا بروند. یک گروه می خواستند به پارک آبی اُپارک تهران بروند و گروه دیگر به مجموعه سورتمه تهران.  مدتی در حیاط بازی کردند. سپس از بلندگو اعلام شد که مجموعه اوپارک و مجموعه تفریحی سورتمه ساعت 8:30 شروع به کار می‌کنند، بنابراین به ورزشگاه رفته و مسابقات پایانی والیبال را ببینید و دوستانتان را تشویق کنید. بعد از مسابقات و اهدای جوایز، همه آماده برای رفتن به سمت اتوبوس‌ها شدند . چند قدم که به حیاط مانده بود، تصویری از طبیعت که از اول زمستان منتظرش بودند را مشاهده کردند. برف می‌آمد. همه در این فکر بودند که چند دقیقه بعد برف بند می‌آید، اما این‌طور نشد. دو اتوبوس به طرف سورتمه و چهار اتوبوس به سمت اوپارک حرکت کرد. برف تندتر می‌بارید و روی زمین می‌نشست. مابین مسیر تا دامنه البرز و مجموعه سورتمه، شدت بارش برف کم و کم‌تر شد تا این‌که بند آمد اما چند دقیقه‌ای طول نکشید که دوباره برف باریدن گرفت.

دوساعتی طول کشید تا اتوبوس‌ها به مجموعه تفریحی سورتمه رسیدند. دانش‌آموزان آرام آرام به طرف پله‌های مجتمع رفتند و ربع ساعتی همان پایین پله‌ها برف بازی کردند. سپس از پله بالا رفته و از بوفه خرید کردند و بعد از آن به سمت سافاری وحشت حرکت کردند. هنوز برف می‌آمد. احتمال دادند که نمی‌توان از سورتمه استفاده کرد و فقط می‌توانند از سافاری و سینما پرواز استفاده کنند. به گروه‌های پنج‌ نفره تقسیم شده و به سمت سافاری و سینما پرواز رفتند. برف بسیار کم شد، خانم مکتوبیان گفتند که امکان استفاده از سورتمه هست و بچه‌ها به ترتیب به طرف سورتمه رفتند. سورتمه سواری در هوای سرد و مرطوب حاصل از برف، لذت سُر خوردن و تنفس هوایی پاک را دو چندان کرده بود.

سورتمه سواری که تمام شد دیگر نزدیک ظهر بود. به طرف نمازخانه رفتند. در ابتدا تصمیم داشتند نماز را همان‌جا بخوانند اما سرما تصمیم‌شان را عوض کرد و زودتر به مدرسه بازگشتند. نماز را در مدرسه خواندند و ناهار خورده و مشغول بازی شدند تا اولیا به دنبالشان بیایند و به منزل بازگردند.

با تشکر از خانم ها ستاره ملارمضانی و پرنیان حبیب اللهی دانش‌آموزان پایه هفتم که این گزارش با همت آن ها تهیه شده است.