>> یزد

اردوی یزد - پایه یازدهم

پایه یازدهم ، پس از  پایان امتحان‌های نیم‌­سال اول تحصیلی با هدف رفع خستگی، تقویت کارگروهی و ترویج روحیه همدلی دانش‌آموزان اردویی تفریحی داشتند و به شهر یزد سفر کردند.

چنین شد که 47 نفر از دانش‌آموزان به همراه معلم‌های راهنمای پایه و معاون متوسطه دوره دوم، روز نهم بهمن عازم شدند و تا سیزدهم بهمن اردو ادامه داشت.

محل اسکان خوابگاه شهید صدوقی  بود که  شب‌ها را در آن‌جا بیتوته می‌کردند و بقیه روز را به گشت‌وگذار می‌گذراندند.

روز اول: به بازدید از مسجد جامع کبیر یزد و اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد، خانه لاری‌ها و دیدن بادگیرهای جذاب آن و آشنایی با سمبل معماری کویر، زیارت امام‌زاده سید جعفر محمد طاهر و ادای فریضه مغرب و عشا و خرید سوغاتی گذشت.

روز دوم: بازدید از مکان‌های دیدنی شهر میبد: یخچال خشتی میبد و  نارین قلعه و کارگاه سفالگری .