>> روز مهندسی-متوسطه2

روز مهندسی

پنجم اسفند، روز مهندسی است؛ روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی. بهانه‌ای به‌ دست آمد تا پاتوق علم و فرهنگِ متوسطه دوره دوم نشستی ترتیب دهد با عنوان «مهندسی چیست؟».

نتیجه تصویری برای ‪engineering‬‏

بعد از ادای نماز، دانش‌آموزان گروه گروه وارد پاتوق می‌شدند تا در این رویداد شرکت کنند. خانم ضحی حسن‌پور-معاون پرورشی- مهمان هفته را معرفی کرده، باب سخن را گشودند. در این نشست خانم مهندس آذردخت سلطانی از اعضای هیئت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با بیان تاریخچه‌ای از مهندسی کلام خود را آغاز کرد. سپس گفت که مهندسی واژه‌ای کلان و نوعی نگرش است. این رویکرد در حوزه‌های علوم انسانی هم مثل مهندسی ذهن یا مهندسی فرهنگی مطرح می‌شود. توصیه ایشان به دانش‌آموزان که با نگرش مهندسی زندگی روزمره خود را برنامه‌ریزی کنند؛ یکی از موضوعات مورد توجه دانش‌آموزان در این نشست بود. در بخش دیگری از این جلسه، خانم مهندس سلطانی در مورد رشته‌های مهندسی موجود و زیر شاخه‌های آن صحبت کردند و به تشریح تغییرات اخیر در سیستم دروس مهندسی در وزارت علوم پرداختند. در پایان، همراهان پاتوق با سوالاتی علاقه خود را به ادامه این‌گونه برنامه‌ها در پاتوق نشان دادند. در روز خوب مهندسی، در پاتوق علم و فرهنگ، هم دانش‌آموزان خوشحال و راضی بودند و هم اهالی پاتوق.