>> مدرسه تکانی-متوسطه1

مدرسه تکانی

روز دوشنبه آخرین روز کاری سال 1396، در متوسطه دوره اول روشنگر، گاه اجرای سـنّت حسنه «مـدرسه تکانی» بود. دانش‌آموزان وسایل تمیزکاری مانند دستمال پارچـه‌ای، دسـت‌کش، افشانه‌های چند منظوره برای نظـافت میز، صـندلی، گنجه و کیسـه پلاستیکی دسته ­دار برای بردن وسایل اضافی به منزل همراه داشتند.

ابتدا کمد، جامیز و قفسه­ جانماز خود را کاملاً خالی کردند تاوسایل درون آن را به منزل برده و پس از شست‌وشو و اصلاحات بعد از تعطیلات به مدرسه بازگردانند و سپس مشغول تمیزکاری شدند. از در و دیوار و پنجره تا میز و صندلی ها و تخته سیاه را پاک کردند و از خوش‌گذرانی در حین کار هم غافل نشدند.