>> خیریه لبخند-متوسطه1

خیریه لبخند

دانش‌آموزان و همکاران در روشنگر متوسطه دوره اول، خیریه‌ای دارند به‌نام «لبخند» که سالی یک‌بار دمادم نوروز فعالیت دارد. هیئت مدیره این خیریه همه بچه‌های متوسطه اول هستند و دستور کارش نشاندن لبخند بر لبان نیازمندان است.

از هفته اول اسفند  در صبحگاه اطلاع‌ رسانی کردند. زمان اجرای برنامه خیریه لبخند، 14 اسفند از ساعت 13:45 تا 16:00 اعلام شد. دانش‌آموزان برای غرفه‌های مختلف با محصولات و خدمات مختلف ثبت‌ نام کردند و 21 غرفه درخواست شد.

مسئولیت آماده کردن محل اجرای برنامه –تالار غذاخوری- و چیدمان غرفه‌ها را دانش‌آموزان پایه هفتم، لیست برداری از غرفه‌ها ونوع فعالیت ارائه شده را دانش‌آموزان پایه هشتم، جمع‌آوری درآمد و شمارش پول‌ها را دانش‌آموزان پایه نهم و انتظامات را خانم‌های دانش‌آموز فاطمه خدابخش و فاطمه شیخانی –پایه نهم- به‌عهده گرفتند.همه چیز خیلی خوب پیش رفت، بچه‌ها هم برای آوردن محصولات غذایی وهم در اجرای مسئولیت‌شان همکاری خیلی خوبی داشتند. مادرها هم آمده بودند تا در این امر خیر شرکت کنند. در آن بعد از ظهر زمستانی نه چندان سرد، ساعت به‌سرعت می‌گذشت. از ساعت 30 :15 فروش به پایان رسید و حالا باید غرفه‌ها تمیز و جمع‌آوری می‌شد و غذاخوری به شکل اولیه درمی‌آمد. همه دست به‌کار شدند. یکی جارو می‌کرد وعده‌ای زمین را تمیز می‌کردند تا همه چیز روبه‌راه شد . فروش بچه‌ها خیلی خوب بود آن‌ها توانستند با همکاری هم در این چند ساعت حدود شش میلیون تومان پول جمع کنند. خیلی خوشحال بودند زیرا با هم قرار گذاشته بودند که مبلغ جمع‌آوری شده را صرف کمک به گروه تلاشگران -شبکه یاری کودکان کار و خیابان- بچه‌های کار مرکز فرحزاد بدهند و لبخند شادی بر لبان آن‌ها بنشانند.