>> آموزش کار با سلاح-متوسطه2

آموزش عملی آمادگی دفاعی

آموزش کار با سلاح

آمادگی دفاعی از دروسی است که همه دانش‌آموزان پایه دهم متوسطه در همه رشته‌ها آن را فرامی‌گیرند. این درس دارای بخش‌های نظری و عملی است. بخش عملی دو قسمت دارد که هرسال برای آن ساعت و روزی ترتیب داده می‌شود تا کارشناسان مربوط به آن به مدرسه آمده و آموزش‌های لازم را ارائه نمایند.

برای آموزش نکات آتش نشانی و نظام جمع و جهت یابی  در دی‌ماه 1396 مربی‌هایی از آتش‌نشانی و بسیج آموزش پرورش منطقه دو شهر تهران به مدرسه آمده بودند و اینک شنبه 22 اردیبهشت 1397، خانم محمدی آمده بودند تا کار با اسلحه، شلیک و تیراندازی را با احتساب مسافت و برد اسلحه به دانش‌آموزان آموزش دهند. دانش‌آموزان پایه دهم در نمازخانه جمع شدند و قسمت‌های مختلف اسلحه را دیدند و شناختند. اسلحه را باز کردند و دوباره بستند و نکات ایمنی کار با سلاح را یادگرفتند. سپس تیراندازی به حالت ایستاده و نشسته به‌طور عملی آموزش داده شد.