>> جشنواره فیلم سبز و افتتاح سینما پاتوق-متوسطه2

جشنواره فیلم سبز و افتتاح سینما پاتوق

چالش محیط زیست در پاتوق علم و فرهنگ از دغدغه‌هایی است که خانم ریحانه حیدری- دبیر محیط زیست و مسئول آزمایشگاه زیست شناسی- آن را داغ نگه می‌دارد. تکلیف عید نوروز۹۷ برای درس محیط زیست، ساخت فیلم و نماهنگ در مورد نگرانی‌های محیط زیستی دانش‌‌آموزان و گردشگری بود. دانش‌آموزان با علاقه‌مندی و ذوق و قریحه موفق شده‌ بودند فیلم‌های جذابی در این موضوع بسازند.

دوشنبه 27 فروردین 1397سینما پاتوق افتتاح شد و دور اول نمایش عمومی فیلم‌های منتخب «جشنواره فیلم سبز» به اجرا درآمد و از بین پنج فیلم ارائه شده، طبق آرای تماشاگران، برندگان جشنواره معلوم شدند. در این جشنواره خانم‌ها نرگس تقوی و فاطمه محمدجواهری رتبه اول و خانم سوگل صادقی به رتبه دوم نایل شدند.