>> انرژی هسته ای؛بیم و امید-متوسطه2

انرژی هسته ای؛  بیم و امید

بیستم فروردین روزی است که در تقویم جمهوری اسلامی ایران با عنوان روز ملی فن‌آوری هسته‌ای نام‌گذاری شده است. اهالی پاتوق علم و فرهنگ به همین بهانه نشست «انرژی هسته‌ایی؛ بیم و امید» را برگزار کردند تا ضمن ارج نهادن به این روز ملی، دانش‌آموزان را با این فن‌آوری آشنا کنند.

خانم مهندس زهرا سعیدی- دبیر فیزیک- در ابتدا با ادای احترام به شهدای هسته‌ای حاضرین را به قرائت فاتحه برای شهدای هسته‌ای میهن عزیزمان دعوت کرد و سپس به بررسی انرژی هسته‌ای و کاربرد آن، روش‌های تولید انرژی از مواد رادیواکتیو و مزایا و معایب این انرژی پرداخت. بیان این مطالب با پرسش‌های پی‌درپی دانش‌آموزان علاقه‌مند، بسیار جذاب‌تر شده بود. اگرچه زمان برای طرح این مطلب و پاسخ به همه پرسش‌های ایجاد شده، کوتاه بود، ولی دانش‌آموزان از این‌که آشنایی  با این موضوع پیدا کرده بودند، با ذهنی پر از سوال و علاقه مند به یافتن پاسخ پرسش‌های خود، پاتوق را برای اقامه نماز ترک کردند.