>> گزارش جلسه اولیا و ارائه کارنامه نوبت دوم-متوسطه2

گزارش جلسه اولیا و ارائه کارنامه نوبت دوم

سال تحصیلی 97-1396 در متوسطه دوره دوم مجتمع فرهنگی روشنگر، با آخرین جلسه اولیا و ارائه کارنامه نوبت دوم، رسماً به پایان رسید. این جلسه سه‌شنبه 5 تیر97 با حضور اولیای دانش‌آموزان و همکاران با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. پس از آن‌که خانم فاطمه گرامی –معاون اجرایی- به حاضرین در جلسه خوش‌آمد گفت و برنامه جلسه را ارائه کرد، خانم معصومه کریمی دردشتی - معاون آموزشی- گزارش آموزشی متوسطه دوره دوم و فوق برنامه­های آموزشی در این سال تحصیلی و شرح المپیادها و مسابقه‌های علمی، آزمون‌ها و کلاس‌های تابستانی را به اطلاع رساند. سپس خانم مریم محمدزاده -مسئول پژوهش-درباره فوق برنامه‌ها و  برنامه‌های انجام شده در پاتوق علم و فرهنگ توضیح داد. مسئول تربیتی -خانم ضحی حسن‌پور-فعالیت‌های مختلف فرهنگی، ورزشی و کتابخانه‌ای، اردوها، جشنواره‌ها، نمایشگاه‌ها و مسابقات- را گزارش کرد و از دانش‌آموزان فعال کتاب‌خوانی تقدیر کرد.

سخنران جلسه آقای دکتر   سیدعلی قاسمیبا موضوع "نقش والدین در تربیت متعادل فرزندان"، صحبت خود را با این سوال آغاز کرد که: تربیت چیست؟

... و ادامه داد که؛ با توجه به این‌که امروزه آموزش به جای تربیت قرار گرفته است، لازم است که تعریف کنیم که تربیت فرآیندی منظم و مستمر است که هدف آن زمینه‌سازی برای رشد مناسب و همه جانبه فرد است برای کمک به شکوفا شدن استعدادهای او...

تربیت فقط زمینه سازی است که با برقراری ارتباط خوب و بذل توجه به فرد و محبت کردن و اعتماد، انجام می‌یابد، برای کشف استعدادهای فرزندان‌مان. ببینیم که توانایی و آمادگی طبیعی برای پیشرفت در چه حوزه و چه فعالیتی را دارند. اگر فرزند ما در حوزه‌ای وارد عمل شد و پیشرفت زیاد و با کیفیت در یک فعالیت نسبت به زمان و انرژی مصرف شده در آن را داشت، این نشانه وجود استعداد در این زمینه است. بدست آوردن مهارت هم برگرفته از استعداد است.

زمینه‌های رشد انسان؛ در گرو تغذیه مناسب، خواب کافی، تحرک مناسب و احساس امنیت محقق می‌شود که سبب پرورش هوش بدنی حرکتی است.

سایر زمینه‌های اصلی رشد که سبب رشد و شکوفایی و پرورش انواع هوش‌ها در انسان می­گردد:

اختیار و استقلال،

نشاط و تفریح،

پیشرفت و ارزشمندی،

پیوند و تعلق.

در پایان این جلسه معلم‌های راهنما و مسئولین متوسطه دوره دوم، کارنامه نوبت دوم و برگه راهنمای ثبت اینترنتی و لوح تقدیر دانش‌آموزان برتر در زمینه‌های علمی، فرهنگی و پژوهشی را به اولیا تقدیم کردند.