>> جلسه اولیا-متوسطه2

جلسه اولیا متوسطه دوره دوم

این جلسه، معارفه ای بود در ابتدای سال تحصیلی که روز 8 مهر 97 با حضور همکاران، پدرها و مادرهای دانش‌آموزان با پخش آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد.

خانم انسیه امین –مدیر متوسطه دوره دوم- پس از خوش‌آمدگویی، برنامه­ های سال تحصیلی 98-97 را توضیح دادند و به سوال‌های مطرح شده پاسخ گفتند.

سخنران این برنامه دکتر علی‌اصغر احمدی  شروع سال تحصیلی را فرصتی برای بازنگری رویکرد تربیت والدین به فرزندان گفتند و با معرفی کتاب « پدر، مادر، معلم؛ من نوجوانم »، دانش‌آموزان این دوره را در مرحله سوم رشد(نوجوانی) دانستند که در مرحله کسب هویت است. نوجوانان مدرسه امروزه کارهای خود را به خوبی انجام می­دهند و هدف تربیت والدین، امر و نهی برای انجام کارهای نوجوان نیست و اصلا تربیت ربطی به اوامر والدین ندارد. رفتار والدین الگوی رفتاری بچه‌ها است.

والدگری کار دشواری است و چهارچوب دارد. ما باید فرزندانمان را برای دنیا و زندگی بی نهایت که بهطرف «الله» است تربیت کنیم. با احساسات یک نوجوان آشنا شوید. احساسات مسئله مهمی است. احساسات طرف مقابل را درک کنیم و باور کنیم که او وظایف محوله را خوب انجام می ­دهد. فرصت بدهیم. فطرت طبیعی آن­ها را به خداگرایی می­ برد. بچه‌ها فرصت می­ کنند احساس سعادت در درون خود کنند. هویت اسلامی خود را پیدا می ­کنند . اگر ما به فاکتورهای درون بچه‌ها توجه کنیم می ­توانیم کمکشان کنیم. بچه‌های شما در دوره هویت‌ یابی هستند. هویت لباس شخصیت شماست در منزل فضای آزاد ایجاد کنیم. بچه‌ها را همان‌طور که هستند قبول داشته باشیم و بدانیم که خودش خیر خودش را بهتر می ­خواهد در غیر این‌صورت او را به لج‌بازی وادار می­ کنیم. به آنان خوش بین باشیم تا خود را در جامعه مقبول بدانند و رشد شخصیتی داشته باشند.