>> نفیسه ثبات مهمان هفته کتابخانه-متوسطه2

خانم نفیسه ثبات مهمان هفته کتابخانه

خانم نفیسه ثبات از دانش‌آموختگان روشنگر است. معلم ریاضی است و در مدارس تهران تفکر و سبک زندگی هم درس می‌دهد. خانم معلم، دستی بر قلم دارد و خالق چندین اثر است، از جمله: در مجموعه نیمه پنهان ماه: شهیدان کاظمی قجاوند، یاسینی، مجم.عه اینک شوکران: شهیدان جان‌بزرگی، طالبی، کتاب موصل و فهیمه.

دانش‌آموز سال‌های گذشته و معلم فعلی روز سه‌شنبه پانزدهم مهر آمده بود به کتابخانه متوسطه دوره دوم و شده بود مهمان هفته کتابخانه. میزبان در نقش میهمان درآمد و در جمع دانش‌آموزان امروز از راه یافتنش به مجموعه فرهنگی روایت فتح گفت و چگونگی شکل‌گیری فعالیت‌های مصاحبه و نویسندگی خاطرات را توضیح داد و پرسش‌های بچه‌ها را پاسخ گفت.