>> جلسه اولیا- پایه دوازدهم

جلسه اولیا- پایه دوازدهم

یک‌شنبه پانزدهم مهر، پدرها و مادرهای پایه دوازدهمی‌ها، در نمازخانه متوسطه دوره دوم گردآمدند. جلسه با  تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد.  آقای مهرداد کیوان -مشاور دوره- گزارشی از عمل‌کرد تابستانی دبیران و دانش‌آموزان ارائه و چگونگی روند سال تحصیلی و انتظارات را بیان کردند.

موضوعاتی که در این جلسه بیان شد:

- تغییر دبیر بنا به صلاح‌دید مدرسه و اولیاء در جهت بهبود وضعیت آموزش و یادگیری،

- آزمون‌های گزینه دو، محور فعالیت آموزشی است،

- آزمون‌های صبح با هدف تمرین، دقت و تمرکز دانش‌آموزان برنامه‌ریزی شده است،

-  روزهای چهارشنبه برای آرامش روحی و جسمی دانش‌آموزان برنامه ورزش درنظر گرفته شده و شرکت همه بچه‌ها در این برنامه ضرورت دارد،

- ساعت مطالعه هفتگی  بین 44 – 40 ساعت تنظیم شده است،

- روزهایی که دانش‌آموزها  در مدرسه مطالعه می­کنند، یک ساعت مطالعه اضافی در منزل دارند،

- هماهنگ کردن ایام پنج‌شنبه و جمعه برای آرامش و تجدید قوای دانش‌آموزان،

- صرف میان وعده در روزهای هفته، اولیای محترم می‌توانند در صورت تمایل در عصرانه مدرسه مشارکت دشته باشند و لازم است برای این کار با ناظمهای پایه، هماهنگ نمایند.

در پایان، اولیا از کلاس‌ها، تالار مطالعه و محل استراحت دانش‌آموزان دیدن کردند.