>> جوایز نوبل پزشکی و فیزیک ۲۰۱۸-متوسطه2

جوایز نوبل پزشکی و فیزیک  ۲۰۱۸-

جوایز نوبل بهانه‌ای است که هر سال علاقه‌مندان علم را با مهم‌ترین دستاوردهای علمی مفید برای بشریت آشنا می‌کند. همین بهانه، دستاویزی شد برای پاتوق علم و فرهنگ تا با مرور برخی از این دستاوردها، دانش آموزان را با علم روز آشنا کند و افق‌های پیش‌ روی آن‌ها را شفاف‌تر ترسیم کند.

در این رویداد که شنبه بیست‌وهشتم مهر برگزار شد، خانم‌ها فاطمه زریابی- کارشناس ارشد فیزیک اتمی مولکولی، دانش‌آموخته روشنگر- و ریحانه حیدری- کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی، دانش‌آموخته روشنگر2- در مورد دستاوردهای عرصه فیزیک و پزشکی و اهمیت آن‌ها صحبت کردند. رویداد علمی قطع موقتی برق، اهالی پاتوق را درگیر کم‌بود وقت کرد واین چاشنی علمی! یک قول گذاشت روی دست پاتوقی‌ها که به زودی در رویدادهای پیش‌رو این بحث را تکمیل کنند.