>> زیارت شاه عبدالعظیم-متوسطه2

زیارت ری- متوسطه2

ویژه نامه

روز یک‌شنبه هجدهم صفر مقارن با ششم آبان 97، دانش‌آموزان متوسطه دوره دوم روشنگر به ذوق بهره‌مندی از فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی  ، مسافر ری شدند. آن‌ها همین چند روز گذشته با چشمانی اشکبار و دلی پر امید بعض دوستان و معلم‌های خود را برای زیارت اربعین بدرقه کرده‌بودند.

در آستان حضرت عبدالعظیم‌حسنی به سلام وارد شده و در نماز جماعت مصلی شرکت کردند. پس از انجام فریضه ظهر و عصر، به حرم درآمدند و قبور حضرات عبدالعظیم حسنی و  حمزة بن موسی الکاظم  و  امام‌زاده طاهر علیهم‌السلام را زیارت کردند و سپس در  دارالضیافه آستان حرم شاه عبدالعظیم  ناهار خوردند و راهی مدرسه شدند.