>> بازدید از موزه دفاع مقدس-متوسطه1

بزرگداشت دفاع مقدس در متوسطه دوره اول

قرار امسال‌مان این بود که در ایام دفاع مقدس که امسال مصادف شده بود با ماه محرم، به عشق و ارادت شهدا  به امام حسین علیه‌السلام توجه کنیم و درس بگیریم. این شد که اهداف فضاسازی و تبلیغات مدرسه بر این موضوع قرار گرفت. دانش‌آموزان داوطلب در روزهای آخر شهریور دور هم جمع میشدند و زندگی‌نامه شهدا و خاطرات آن‌ها را بررسی میکردند و نشانه‌های عاشقی و دلدادگی آن‌ها را به امام عاشقان میجستند و با خلاقیت‌های هنری مدرسه را با آن‌ها مزیّن میکردند.

یکی از شهدا که بیشتربا او آشنا شدند کمال کورسل، شهید فرانسوی بود، مثل همه شهدا، او هم شخصیت جالب و جذابی داشت. در هفده سالگی توانسته بود به دین اسلام مشرف و با تشیع آشنا شود. ارادت خاصی به امام علی و امام حسین علیهماالسلام پیدا کرده بود. به جبهه رفته، با دلاوری و شجاعت جنگیده و به شهادت رسیده بود. نماهنگی از این شهید ساختند تا بتوانند شهید کمال را به دوستانشان معرفی کنند.

صبحگاه سه‌شنبه سوم مهر، در تالار گردهمایی‌های مجتمع گردآمدند و نماهنگ را نمایش دادند. مهمان گران‌قدری که منتظرش بودند، آمد. اوپدر یکی از دانش‌آ‌موزان بود. آقای سید محمد مهدی مدرس مصلی از آزادگان هشت سال دفاع مقدس بودند که  هشت سال در خاک دشمن مقاومت و ایستادگی کرده و خاطراتی شنیدنی داشتند. همه سراپا گوش بودند بعد از اسارت هم با برنامه‌ریزی برای زندگی به درجه حقوق دکترای پزشکی هسته‌ای نائل شده و با بیان خاطراتشان فکرها را به فضای سنگین و سخت سال‌های اسارت شان بردند. در پایان مراسم زهرا سادات، فرزند ایشان به نمایندگی از همه دوستانش از پدر تشکر و قدردانی کرد.

بعد از برنامه بچه‌های پایه هفتم و هشتم به سمت اتوبوس‌ها حرکت کردند و به باغ موزه دفاع مقدس رفتند. بعد از لَختی انتظار، به بازدید از تالارهای موزه پرداختند و به  صحبت خوب گزارشگران باغ موزه گوش سپردند. تالار آستانه که در آن به حیرت مردم ایران از شروع جنگ تحمیلی می‌پرداخت و تالار دفاع که ساختار دفاعی کشور را از بسیج تا ارتش نشان می داد.  تالار آرامش و مقابله که سختی‌ها و دشواری‌های جنگ را با آرامش برای دفاع از ارزش‌های انقلاب همراه کرده و  تالار شهادت از نیت تا عروج را به تصویر کشیده و تالار پیروزی که دلاوری‌های مردان مرد کشور را نشان می‌داد و  تالار سرانجام که بازدید کنندگان در آن به تندیس‌های شهدا ادای احترام کردند.

Related image

بعد از پایان دیدار از تالارها همگی به مسجد جامع خرمشهر  در موزه رفتند و پس از اقامه نماز ظهر و عصر به مدرسه بازگشتند.