>> شورای دانش آموزی-متوسطه1

انتخابات شورای دانش‌آموزی متوسطه دوره اول

سال 1398-1397

هفته آخر مهر زمان تعیین ضوابط و معرفی داوطلبین برای انتخابات شورای دانش‌آموزی درنظرگرفته شده‌بود.

دوشنبه 23 مهر شرایط ویژه داوطلبی بر تابلوها نصب شد.

سه‌شنبه و چهارشنبه 24و25 مهر، دانش‌آموزان علاقه‌مند برای نمایندگی شورا، فرصت داشتند. 9 نفر از پایه نهم، 8 نفر از پایه هشتم و 17 نفر از پایه هفتم آماده رقابت شدند.

داوطلب‌ها از شنبه 28 مهر تا 2 آبان در صبحگاه‌ها با ارائه نظرات و اهداف خود با هم برنامه‌های خودرا معرفی کردند.هر داوطلب 3 دقیقه فرصت داشت اهداف خود را بیان کند و بالاخره در روز چهارشنبه 2 آبان در زنگ‌های تفریح دانش‌آموزان به پای صندوق‌های رأی رفته و فرد مورد نظر خود را انتخاب کردند.

در همان روز هیئت نظارت بر انتخابات آراءرا شمارش کرد و به این‌صورت اعضای شورای دانش‌آموزی به ترتیب زیر مشخص گردید:

پایه

حورا عابدین