>> روز کتاب و کتابخوانی و کتابدار-متوسطه1

روز کتاب و کتابخوانی و کتابدار

24 آبان هر سال در تقویم ایرانی به عنوان روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار نام‌گذاری شده است.  علت نام‌گذاری این روز در تقویم به‌خاطر ارزش والای کتاب‌خوانی و رشد فرهنگ کتاب‌خوانی در جامعه است.

به مناسب گرامی داشت این هفته کتابخانه در این هفته مدارس، مساجد، دانشگاه‌ها و استان‌های کشور نمایشگاهها و جشن‌های کتاب و سخنرانی در موضوع چاپ و نشرِ کتاب برگزار می‌کنند. متوسطه اول روشنگر، آقای علی‌اصغر سیدآبادی را در روز بیست و یک آبان به جمع دانش آموزان دعوت کرد. از بین کتاب‌های ایشان مجموعه تاریخ با غرغرهای اضافه و پنجره‌ای رو به شاهنامه انتخاب شد تا محور گفت‌وگو قرار گیرد. از دو هفته قبل کتاب‌های ایشان به دانش آموزان معرفی گردید تا در صورت تمایل اقدام به سفارش کنند و کتاب‌های موجود در کتابخانه در معرض دید قرار گرفت تا بتوانند آن‌ها را مطالعه کنند.

در روز نشست دانش آموزان به تفکیک هر پایه چهل و پنج دقیقه به گفت و گو با نویسنده پرداختند. محور گفت گو که با پرسش و پاسخ از دانش‌آموزان همراه بود در باره  تاریخ ایران و نگاه انتقادی به تاریخ نویسان در ایران بود و هم‌چنین با تعریف خاطره‌هایی به بیان چگونگی ایده پردازی و شخصیت پردازی در داستان‌ها و کتاب ها  پرداخته شد.