>> روز کتاب و کتابخوانی و کتابدار-متوسطه2

خانم منیژه آرمین در روشنگر

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در متوسطه دوم خانم منیژه آرمین-کارشناس ارشد مشاوره و لیسانس هنرهای تجسمی-  نویسنده‌ای که دارای آثار متعدد ادبی و رمان می باشد، روزیک‌شنبه ۲۷ آبان مهمان دانشآموزان و اهالی کتابخانه متوسطه دوره دوم شدند. پس از اینکه گشتی در کتابخانه زدند با ورود دانشآموزان به کتابخانه در حلقه آنها نشستند و پرسیدند که درباره چه صحبت بکنیم؟

اولین پیشنهاد در مورد رابطه با کتاب بود و از آثار  مطالعه در زندگی و نگرش انسان گفتند و در پاسخ به این پرسش که کتابخوانی چه تاثیری در نویسندگی شما دارد به خاطره‌ای پرداختند از دوران تحصیل که یک کتاب به عنوان جایزه او را وارد دنیای کتابخوانها کرده و اندک اندک خواندهاند و نوشتهاند تا به امروز که مجموعهای از آثار در زندگی خود دارند.