>> مانور سراسری زلزله و ایمنی-متوسطه2

8 آذر؛ مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس کشور

زلزله نگار

دانش‌آموزان، چه در مدرسه و چه در خانه، از گروه‌های در معرض خطرات ناشی از زلزله هستند. آموزش و مانورهای مداوم و مستمر برای آمادگی در برابر زلزله میتواند در موقع خطر هم نجاتبخش جان دانشآموزان باشد و هم آنها سفیران آموزش آمادگی در برابر زلزله میشوند در خانه.

هر سال روز هشتم آذر، روز مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس کشور است و به همین مناسبت در مراسم صبحگاهی دانش‌آموزان متوسطه دوره دوم در نمازخانه جمع شدند و پس از قرائت کلام‌الله مجید در بارۀ وقوع زلزله و لزوم پناه‌گیری در جاهای مشخص امن توضیحاتی شنیدند. سپس نماهنگی در رابطه با زلزله و پناه‌گرفتن و دوری از مکان­ های ناامن دیدند.

دانش‌آموزان به کلاس درس رفتند و پس از اتمام ساعت چهارم ناگهان زنگ هشدار زلزله به صدا درآمد و دانش‌آموزان پناه گرفتن در مکان­ امن را تمرین کردند.