>> مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس کشور-متوسطه1

مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس کشور

زلزله نگار

روشنگر از سال های گذشته  برای آمادگی در برابر زلزله تمهیداتی اندیشیده است. بعضی به زمان ساخت بازمی گردد و برخی به زمان تجهیز مدرسه، مثل پرچ شدن سنگ­های بنا و یا پیچ شدن کمدهای راه­رو به دیوارها. هم چنین در متوسطه دوره اول متخصص مربوط دعوت شد تا در مورد پناه­ گیری صحیح و اقدامات قبل و بعد از زلزله برای همکاران و دانش ­آموزان صحبت کنند و مدرسه را ببینند و دستورالعمل­ های لازم برای ایمن سازی را بفرمایند.

بر همین اساس خانم فاطمه کلاهدوز-معاون اجرایی - در تابستان با نصب اعلان، نقاط ایمن و ناایمن مدرسه را  مشخص کرد و در معرض دید قرار داد. در صبحگاه ششم آذر با  توجه دادن دانش ­آموزان به این نکات،  پناه­ گیری در زمان خطر آموزش داده شد. در روز هفتم آذر هم ­زمان با روز مانور سراسری آمادگی در برابر زلزله، آژیر رادیو مانور در متوسطه دوره اول به صدا در آمد و آمادگی اهالی مدرسه محک خورد. در مانور نیروهای متوسطه توانستند آمادگی خود را بسنجند و تصمیم گرفتند تا  همراه با آموزش­ های بیشتر در طول سال چند بار این مانور را در سطح مدرسه انجام دهند تا هم آمادگی حفظ بشود و هم سطح ایمنی روز به روز افزایش یابد.