>> معرفی کارگاه خود مسئولیتی در دانش‌آموز-متوسطه2

شورای دبیران و معرفی کارگاه خود مسئولیتی در دانش‌آموز

شنبه 10 آذر 1397 بعد از پایان ساعت مدرسه معلم‌ها و مسئولین اجرایی متوسطه دوره دوم در مدرسه ماندند و شورای دبیران برگزار کردند. مهمان این جلسه خانم دکتر لیلا سلیقه دار بودند که در این جلسه کارگاهی با عنوان «خود مسئولیتی در دانش آموز» را معرفی کردند. این کارگاه در روز 8 دی 1397 در هنگام آزمون پایان فصل آموزشی برگزار می‌شود.

خانم سلیقه دار، نقش و جایگاه مسئولیت‌پذیری در یادگیری و یاددهی را بیان کردند و گفتند که یادگیری و یاددهی برای معلم و دانش آموز هر دو اتفاق می‌افتد و در این راستا مدیر یادگیری معلم است و دانش‌آموزان پشت سر او حرکت می ­کنند. هر چهقدر مدیریت بهتر و قوی‌ترباشد، دانش‌آموزان موفق ­تر می‌شوند.

ما معلم‌ها باید کاری ­کنیم که دانش آموز خودش دنبال یادگیری و یاددهی باشد. معلم حرفه‌ای، بچه‌های مسئولیت پذیرتری را بار می‌آورد.

نوشته: توماس گوردون

ترجمه: پریچهر فرجادی

نوشته:جین نلسن،استفان گلن، لین لات واچ

ترجمه: مرتضی مجد فر، غلامرضا حاجی حسین نژاد

در این برنامه کتاب «تفاهم در مدرسه» و «انضباط مثبت در کلاس درس» برای مطالعه همکاران توصیه شد.