>> یک روز در باشگاه انقلاب-پایه دوازدهم

یک روز در باشگاه انقلاب-پایه دوازدهم

شنبه 29 دی 97، امتحانات نیم فصل اول پایه دوازده تمام شده بود و بازهم شروعی تازه در راه بود. 39 نفر تصمیم گرفتند که همراه مربی‌ها بروند گوشه‌ای و فارغ از درس و تست و کنکور و هر کار دیگر در یک روز سرد زمستانی در هوای آفتابی بسیار دلنشین بازی کنند و با بازیگوشی به مغزشان استراحتکی بدهند. بقیه هم ترجیح دادند که در مدرسه بمانند و درس بخوانند.

اما آنها که رفتند تا بازی کنند، بعد از پایان کلاس ها، ساعت 14:45 سوار ه با اتوبوس رفتند به سوی مجموعه ورزشی انقلاب تا در بازی پینت بال  بر روی هم رنگ بپاشند و فریاد کنند و با شور و هیجان فشار روزگار را بیرون بریزند، اکسیژن به ششهایشان برسانند و نیروی تازه بگیرند و البته مابین هر بازی در گوشه زمین بنشینند و دوستانشان را تشویق کنند و با خوردن تنقلات در کنار دوستان، روز شادی برای خود بسازند. غروب به مدرسه بازگشتند و همراه بقیه دوستانشان که در مدرسه بودند در فضایی شاد و صمیمی، شام خوردند و سر ساعت همیشگی به منزل رفتند. تا فردا... صبحی دیگر.