>> دیدار مادرها و معلم ها-متوسطه2

دیدار مادرها  و معلم ها

در متوسطه دوره دوم، پنج‌شنبه یازدهم بهمن 97 اختصاص داشت به دیدار حضوری اولیا با معلم‌ها و گفت‌وگو و سوال در محیطی صمیمانه. اهالی مدرسه از چهارشنبه به استقبال این جلسه رفته بودند. سالن اجتماعات شماره یک برای مادران پایه دهم آماده شد و کلاس‌های یازدهم تجربی و ریاضی برای مادران پایه یازدهم تدارک دیده شد. ده میز در نمازخانه برای ده معلم پایه دهم و یازده میز در آزمایشگاه فیزیک برای یازده معلم پایه یازدهم چیده شد. صندلی‌ها برای مادران در انتظار ردیف شد. نام خانم‌های معلم بر روی میزها گذاشته شد و آمادگی‌های لازم به انجام رسید.

پنج شنبه قبل از ساعت 8:00 در مدرسه باز شده بود و متوسطه دوره دوم روشنگر میزبان معلم‌ها و مادران بود. با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش نماهنگی به مناسبت آغاز دهه فجر برنامه آغاز شد. ابتدا مشاورهای پایه خوش‌آمد گفتند و پس از آن  نکاتی را به اطلاع حاضرین رساندند. سپس معلم‌ها هر کدام ده دقیقه فرصت داشتند تا درباره کار خودشان، توقعاتشان و کار دانش‌آموزان و روش تدریس خود بگویند. بخش بعدی در نمازخانه و آزمایشگاه بود که هر معلم پشت میزی که برای او در نظر گرفته شده بود، مینشست و مادرها یک به یک به ایشان مراجعه کرده و گفت‌وگوی فردی میکردند. این گفت‌وگوها تا ساعت 14:00 ادامه پیدا کرد.