>> جشنواره ایده‌های برتر-متوسطه2

جشنواره ایده‌های برتر

پاتوق علم و فرهنگ پس از پایان نیمسال اول در متوسطه دوره دوم روشنگر، با هدف شناسایی و حمایت از دانش‌آموزان خلاق و اندیشه‌های نو، جشنواره ایده‌های برتر، برگزار کرد. گروه پژوهش متوسطه دوره دوم در زمان استراحت پسا امتحان، فرصتی مغتنم یافت تا با ارائه بسته مطالعاتی در مورد روش‌های ایده‌ پردازی خلاقانه، کاربرد آن‌ها در دهه‌های اخیر و نمایش نمونه ایده‌های اجرایی شده، دانش‌آموزان را دعوت کند تا در در این رقابت شرکت نمایند.

روز های ۲۵ و ۲۹ دی جلسات مشاوره در مورد ایده‌های دانش‌آموزان علاقه‌مند به شرکت در مسابقه ایده‌های برتر برگزار شد و اندیشه دو دانش آموز خانم‌ها زینب تربتی‌اقدم از پایه دهم تجربی  و راضیه رمضان زاده از پایه یازدهم تجربی، به مسابقات منطقه راه یافت.