>> علوم اعصاب و روش‌های تقویت مغز-متوسطه2

آشنایی با علوم اعصاب و روش‌های تقویت مغز

مغز انسان، ارزشمندترین موهبت الهی و یکی از دو راهنمای داده شده از سوی خداوند برای پیدا کردن راه رستگاری است. اما این مغز نیز ممکن است در گذر زمان دچار فرسودگی، آسیب یا تخریب شود، به همین خاطر و با گسترش دانش و فناوری‌های شناختی، راه‌هایی برای جلوگیری از این فرسایش یافته شده، راه‌هایی که از طریق تمرین دادن مغز باعث فعال‌تر شدن آن و جلوگیری از آسیب و تخریب این ارگان مهم حیاتی بدن انسان می‌شود.

سه‌شنبه 30 بهمن 97  پاتوق علم و فرهنگ میزبان خانم دکتر الهیان از اعضای باشگاه مغز بود که  با سوال:«چگونه مغز خود را روشن نگه داریم ؟» دانش‌آموزان را با دانش مغز و روش‌های تقویت آن آشنا کرد و اطلاعات مفیدی در پاتوق علم و فرهنگ ارائه داد.

این اطلاعات مهم و کاربردی برای داشتن ذهنی خلاق، قدرتمند و متمرکز، به دختران روشنگریمان کمک خواهد کرد تا راه موفقیت را با گام‌هایی مطمئن‌تر بپیمایند.