>> اردوی مشهد-پایه دوازدهم

اردوی مشهد-پایه دوازدهم

چهارشنبه 24 بهمن 97، بعد از پایان یک روز درسی، دانش آموزان پایه دوازدهم سوار بر اتوبوس، راهی ایستگاه راه‌آهن تهران شدند. در نمازخانه راه‌آهن نماز خواندند و راهی مشهد مقدس شدند.

چندگاهی نگذشته بود که شام در قطار توزیع شد. از همان ابتدا گفت‌وگوهای دوستانه و صمیمی آغاز شد ولی یک روز کاری پس از شبی که به جمعآوری بار سفر پرداخته بودند، اندک اندک و یک به یک چشمها را سنگین کرد و ناگهان در ایستگاه نیشابور برای نماز صبح بیدار شدند. از نیشابور تا مشهد راهی نبود و ساعت 6:30 بامداد در خنکای دلنشین و مه غلیظ صبحگاهی به ایستگاه مشهد مقدس وارد شدند.   راه بیت‌الرضا در پیش گرفتند که محل بیتوته اردو بود. تا جاگیر شدند و بار بر زمین گذاشتند سفره صبحانه باز شد و ناشتایی خوردند. دانش‌آموزان برای رفتن به حرم گروه‌بندی شدند و هر گروه با یک مربی به زیارت امام رئوف راهی شدند و بعد از ادای فریضه نماز ظهر و عصر به محل اسکان بازگشتند. بعد از صرف نهار و استراحت، دقایقی قبل از اذان مغرب راهی حرم مطهر شدند. حرم از ظهر شلوغتر بود و بعد از نماز دعای پر فیض کمیل در فضایی بسیار باشکوه و عارفانه برگزار شد.