>> دهه فجر-متوسطه1

بزرگ‌داشت پیروزی انقلاب

دهه فجر امسال در متوسطه دوره اول شور و حالی داشت. از اواسط دی همه دست به‌کار شده بودند. برای هر کلاس موضوع فعالیت مشخص شد و روی تابلو نصب شد. موضوعات کلاس‌ها براساس تاریخ چهل ساله انقلاب انتخاب شده بود و هر کلاس از بین دبیرهای داوطلب یک مشاور همراه داشتند.

نهم الف: مقایسه رهبری امام خمینی‌رحمه‌الله‌علیه با رهبران بزرگ دنیا _ خانم ریحانه موذن فردوس، دبیر دینی-.
نهم ب: بررسی دستاوردهای انقلاب اسلامی در چهل‌سالگی_ خانم فاطمه سادات ناصری نیا،دستیار معلم راهنمای نهم-.

هشتم الف: مقایسه انقلاب ایران با انقلاب فرانسه_ خانم منصوره فروزان، دبیر تاریخ سه پایه-.
هشتم ب: جنگ نرم_ خانم فاطمه رحمانی‌پور،مسئول کتابخانه-.
هشتم ج: بازخوانی ارزش‌های انقلاب اسلامی_ خانم دکتر رضوانه كرامتی فرد، دبیر قرآن هفتم ونهم و بنای بندگی هشتم و نهم-.

هفتم الف: حمایت از کالای ایرانی_ خانم فاطمه کلاهدوز، معاون اجرایی-.
هفتم ب: دستاوردهای ادبی بعد از انقلاب اسلامی_ مریم رحیمی پور، دبیرانجمن هنری وادبی(نشریه)-.

هفتم ج: چهل ویژگی نوجوان مسلمان و انقلابی_ ناهید روستایی، کتابدار-.

کلاس‌ها می‌بایست بر اساس موضوع تا دوازدهم بهمن کلاس خود را تزئئن می‌کردند و نمایش کوتاهی برای اجرا می‌گذاشتند و هم‌چنین یک سرود مرتبط با موضوع می‌خواندند. یک‌هفته در زنگ انقلاب از ساعت 9:00تا9:30 فرصت داشتند تا کارهایشان را برای عرضه به داوری آماده کنند. بچه‌های هر کلاس باید سه دانش‌آموز را به‌عنوان شورای انقلاب انتخاب می‌کردند تا کارها را هماهنگ کنند و هم‌چنین یک سخنران انتخاب می‌کردند که هنگام ورود داورها نکات لازم و فلسفه تنظیم کلاس و روندی که بچه‌های کلاس در هفته انقلاب طی کرده‌اند، توضیح دهد. اول گروه تحقیق درباره موضوع به جست‌وجو و مطالعه می‌پرداخت و بعد تصمیم می‌گرفتند که از چه تزئئنی استفاده کنند چون محتوای تزیین خیلی مهم بود.

روز داوری، یک‌شنبه چهاردهم بهمن در نظرگرفته شده بود. در هنگام آغاز برنامه دانش‌آموزان هیجان زیادی داشتند.

ملاک‌های داوری به قرار زیر بود:
1- تزیین کلاس‌ها بر اساس موضوع تعیین شده،
2- خلاقیت در طراحی و اجرا،
3- اجرای سرود و نمایش کوتاه،

4- نظم و همکاری گروهی،
5- قدرت بیان سخنگوی کلاس،
6- توانایی هدایت و رهبری و مدیریت شورای انقلاب.
امتیازدهی:دانش‌آموزان کلاس ممتاز 180،اعضای شورای انقلاب 200، سخنگوی کلاس 200 امتیاز.

هیئت داوران: خانم‌ها انسیه امین –مدیر دوره دوم متوسطه-، روح‌انگیز راغفر –مدیراجرایی مجتمع-، مینو قرایی–مدیر دوره اول متوسطه-، نرگس معدنچی –از گروه تامین مجتمع-، شادی صفی‌نیا –مدیر دوره دوم دبستان-، فاطمه کلاهدوز –معاون اجرایی دوره اول متوسطه-، نفیسه بی‌آزارتهرانی –معلم راهنمای هشتم-.

داوری از ساعت 8:00 شروع شد و تا 9:30 ادامه داشت.

در این برنامه اطلاعات خوبی در موضوعات ارائه شده یادگرفتند و بیان کردند. تقریبا در همه کلاس‌ها نظم خوبی حاکم بود. دانش‌آموزها آمادگی خوبی برای اجرا داشتند. کلاس جنگ نرم بالاترین امتیاز را کسب کرد.