>> دهه فجر-متوسطه2

رهبر کبیر انقلاب از نگاه آقای حجت الاسلام سید محمود دعائی

بهمناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و شانزدهمین روز دهه فجر انقلاب اسلامی، جناب آقای سید محمود دعایی در نمازخانه دوره دوم متوسطه در جمع دانش‌آموزان و همکاران حاضر شدند و از خاطرات خود صحبت کردند.

ایشان در سال 58 سفیر ایران در عراق بوده‌اند و سال‌ها مدیر مؤسسه اطلاعات بوده‌اند اما آن‌چیزی که از این روزها در خاطر ایشان است و برای همه جالب است مربوط می‌شود به مسئولیت او در سال‌های تبعید امام خمینی در عراق که اقای سید محمود دعایی در آن روزگار رابط بین حضرت امام خمینی و دولت عراق بودند و همه مراودات سیاسی از طریق ایشان انجام می‌شده است. با اوج‌گیری انقلاب و درگذشت سیدمصطفی خمینی، حضور امام در عراق مشکل شده و از امام خمینی خواسته می‌شود که خاک کشور عراق را ترک کنند، امام خمینی از طریق آقای دعائی در جریان قرار می‌گیرند و به‌همراه ایشان عازم کویت می‌شوند ولی روادید کویت را نمی‌توانند بگیرند و راهی پاریس می‌شوند و از آن‌جا انقلاب را رهبری می‌کنند تا پس از مدتی با هواپیما به ایران بازمی‌گردند.

آقای دعائی از چگونگی زندگی امام خمینی در عراق و نامه‌نگاری‌های ایشان از کلاس درس، نماز جماعت، زیارت رفتن ایشان و مراودات سیاسی و همراهی با امام از عراق تا بازگشت به ایران صحبت کردند و سپس جلسه وارد پرسش و پاسخ شد و دانش آموزان سوالات خود را مطرح کرده و جواب دریافت نمودند.