>> جشن روز مادر-متوسطه2

جشن ولادت حضرت فاطمه زهراسلام‌الله‌علیها

دوشنبه ششم اسفند شب میلاد ام ابیها فاطمه‌الزهراسلام‌الله‌علیها بود. مراسم شادی در نمازخانه دوره دوم متوسطه برپا بود. خانم حکیم- مدير و مدرس حوزه عباسيه و مدرس در مسجد امام حسن مجتبي عليه السلام (شهرک غرب)-  با طرح یک سوال مراسم را آغاز کردند. سوال این بود که پیامبر اکرم‌صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم، در شب معراج سیبی از بهشت دریافت کردند و پس از خوردن سیب حضرت زهرا به ایشان عطا شد. این ویژگی خاص که در ایشان هست و در بقیه مردمان نیست، چگونه است؟ چون فاطمه ویژه‌گی خاص فاطمه بودن و مادر عالم است. با علم خداوند به همه موجودات عالم وجود مادر عالم برگرفته از میوه بهشتی است. خداوند اول شفیع همه مردم است ولی خداوندیش، فاطمه را شفیع عالمیان معرفی کرده تا هر که را او شفاعت کند، وارد بهشت شود. در زیارت جامعه کبیره،ائمه انواری هستند حول عرش الهی و امام‌حسن‌عسگری‌علیه‌السلام می‌فرمایند که ما حجت‌های خدا بر شما هستیم و مادرمان فاطمه، حجت خدا بر ماست.