>> جشن اعیاد شعبانیه-متوسطه2

جشن اعیاد شعبانیه

دوشنبه نوزدهم فروردین 98 دومین روز از ماه شعبان و شب میلاد حضرت امام حسین علیه‌السلام بود. جشنی با حضور دانش‌آموزان و همکاران در نمازخانه متوسطه دوره دوم برپا بود. سخنران این برنامه خانم دکتر مهناز امیرخانی بودند که با این عبارت آغاز سخن کردند:

« وَ تِلکَ الاَیَّامُ نُدَاوِلهَا بَینَ النَّاسِ  وَ لِیَعلَمَ اللُّه الَّذِینَ امَنُوا وَ یَتَّخِذَ مِنکُم شهَدَاءَ وَ الله لَا یُحِبُّ الظّلِمِینَ »

و با این سوال ادامه دادند که سال واقعی و سال غیر واقعی ، ماه واقعی و ماه غیر واقعی چیست؟ و از دانش‌آموزان خواستند که جواب بدهند و پاسخ‌ها را این‌طور کامل کردند که سال واقعی، سال شمسی است که یک‌بار زمین به‌دور خورشید می‌گردد و سال واقعی قمری، سال واقعی نیست و قراردادی است و ماه‌های سال شمسی واقعی نیستند و قراردادی هستند و ماه‌های سال قمری، ماه‌های واقعی هستند؛ چون از گردش ماه به‌دور زمین، بهوجود می‌آیند. یاد کردند از معلم فیزیک و دینی روشنگر که معلم خودشان بودند؛ خانم هما هنرپور و گفتند که خانم هنرپور به ما درس‌های خوبی میدادند و در هنگام تدریس جزر و مد، می­گفتند که اول، وسط و آخر ماه، جزر و مد شدیدتر است و این یعنی روزهای قمری با هم متفاوتند و هر روز و هر ماه اثر خاصی  دارد و قرار گرفتن سه ماه رجب و شعبان و رمضان در کنار هم یعنی منشاء اثر هستند و این ماه‌ها و لیالیِ این ماه بسیار مهم و تأثیرگذار هستند. پس سعی کنیم حداکثر بهره‌برداری را از این روزها و شب‌ها بنماییم. متولدین این ماه –حضرت امام حسین علیه‌السلام و امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف- را نام بردند و فرمودند که ماندگاری دین اسلام بر اثر قیام امام حسین علیه‌السلام است، که اگر نبود این قیام؛ اثری از اسلام نمی‌ماند و این دین کم‌کم دستخوش انحراف می‌گردید و از مسیر اسلام منحرف می­شد و با ظهور حضرت مهدی عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، دوباره دین پیامبر زنده می گردد و جامعه دینی ناب محمدی صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم، به دست آقا امام زمان بر پا خواهد شد. حضرت مهدی عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، برای اداره حکومتشان به نیروی مؤمن، متعهد، عالم، دانشمند، قوی و سرزنده نیاز دارند. از خدا بخواهیم او ما را انتخاب کند و هدایتمان کند تا بتوانیم با انجام کارهای نیک و صالح، کوشش در راه علم، اندیشه و هنر و آموختن حکمت، یار خوب و از کارگزاران دولت حضرت باشیم.