>> همیاری در نوسازی مدرسه

همیاری در نوسازی مدرسه

سلام و درود

خدا را شاکریم و شکر ما نه فقط به سبب پرورش نوگلان اسلامی کشورمان و عزت پاسداری از فرهنگ غنی اسلام و خانواده اسلامی در گروه فرهنگی روشنگر است بلکه شکر عظیم ما در توان اجرای پر تلألو سخن اشرف مخلوقات حضرت ختمی مرتبت است که فرمود: «انفعهم للنّاس» باشید.

باران، این زیباترین شکوه طبیعت، حزنِ حزین غم و اندوه فشانده و چشم و جامه و خانه را به هجمه غم و ترنم اشک و سَیَلات، تر ساخته و بار عظیمِ « انفعهم للنّاس»  را بر گُرده توانای ما همرهانِ همره، سنگین ساخته.

بار الها شکر که جمع روشنگر همدلانند و خیر النّاس. رساندند و شنیدیم که اولیا و مربیان، همگی متفقند که گوشه حزن بگیرند و بر غم بتازند و سیلاب معرفت و عشق پیش اندازند و خیرالنّاس شوند و ما بر این پندار که نشود پیاده از ره بمانیم و همره گم کنیم.  لذا به گوش جان نصیحت شما شنیدیم و بر این اندیشه ثابت قدم شدیم که همره شما شویم.

باری همرهان،

نوگلانمان این قدسیان چمن زندگیمان را به خواهرخواندگی لولی‌وشانِ تر چشمِ لرستان، پیوند زدیم.  اسب طاقت و توان، هین کردیم و آستینِ همّتِ نوسازی مدرسه عشق نوگلان، بالازدیم؛ که خیرش همه، نصیب تو باد.

همّت جمع ، ثمره‌اش افتتاح حسابی است که قلّک عشق و شرف ناموس پرستی ماست، باشد که خیرالنّاس گردیم. منتظر حضور پررنگ شما در این قلّک عشق هستیم.

مربیان: بانک ملّی،  شماره حساب 0612882557630306 به نام  نماینده مربیان: خدیجه مغیثی

اولیا: بانک ملّت، شماره حساب 3340668357334066 به نام نماینده اولیا: مریم درخشان