>> بزرگداشت روز معلم-متوسطه2

بزرگداشت روز معلم

شنبه چهاردهم اردی‌بهشت، برنامه بزرگداشت روز معلم در تالار اجتماعات روشنگر با تلاش و همت دانش‌آموزان پایه دهم اجرا شد. خانم‌های معلم از سوی دانش‌آموزان برای شرکت در این جشن دعوت شده بودند.

خانم عارفه فیروزه با تلاوت آیاتی از کلامالله‌ مجید، برنامه را آغاز کرد. خانم زهرا دهقان دکلمه‌ای به زیبایی در قدردانی از مقام معلم اجرا کرد و سپس نمایش طنزِ گروه نمایش به صحنه رفت. شعر کوتاه و زیبایی در رسای معلم خوانده شد و در پایان چهار گروه از دانش‌آموزان با چهار نفر از معلم‌های خود مسابقه‌ای اجرا کردند. در این مسابقه سخنان نغزی از استاد معلم شهید مرتضی مطهری به کلماتی درهم ریخته تبدیل شده بود که که گروه‌ها باید آن‌را جورچین می‌کردند و جمله صحیح را قرائت میکردند.