>> مهرگان نامه 2

ویژه‌ی هفته دفاع مقدس

نمایشگاه دفاع مقدس در به همت گروه پرورشی در محل اطاق پرورشی دبیرستان برپاگردید.

حواشی این نمایشگاه بین ساعت 13:30-13 اتفاق می‌افتاد.

سه شنبه دوم مهر: کلیپی از یک جراح زمان جنگ.

چهارشنبه سوم مهر: سخنرانی حمید رضوانی، جانباز دفاع مقدس.

شنبه ششم مهر: نقد سینمای ضد جنگ توسط صائمی فعال در زمینه حوزه هنری

جلسه اولیای پایه اول دبیرستان

اولین جلسه اولیا درسال93-1392 برای پدران و مادران دانش‌آموزان پایه اول در تاریخ 1392/7/3 از ساعت 18-16 در آمفی تئاترمجتمع برگزار گردید.

دراین برنامه که معلم راهنمای پایه سرکارخانم قاسمپور مسئولیت اجرای آن را به‌عهده داشتند سرکارخانم حدادیان مؤسس مجتمع به بیان مختصری از تاریخچه روشنگر و ضرورت تشکیل مدارس دخترانه اسلامی پرداختند و سپس سرکارخانم سلطانی مدیریت دبیرستان گزارش امتحان نهایی و کنکور1392را ارائه کردند، پس از آن بود که گزارشی از  کلاس‌های توانمندسازی نوجوان که در تابستان توسط دکتر علیرضا شیری برگزار شده بود، داده شد.

یکی از جالب ترین بخش‌های این جلسه برنامه مدرسه‌گردی است. در این زمان اولیا می‌توانند از همه بخش‌های مدرسه دیدن نمایند. گنجه‌های دخترانشان را بازکنند و کلاس درس آن‌ها را ببینند. کتابخانه و آزمایشگاه‌های مدرسه را بگردند و از این طریق فضایی را که دانش‌آموزان در آن به سر می برند تجربه نمایند.