>> جلسه‌ی مادران متوسطه2

جلسه‌ی مادران متوسطه2

دوشنبه 13 مهر، اولین جلسه‌ی مادران در سال تحصیلی95-94 برگزار شد. این جلسه دو بخش داشت. یک بخش عمومی و یک بخش اختصاصی. در بخش عمومی پس از قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید با اجرای دانش‌آموزان مریم شاکری و ریحانه ترقی؛ برنامه‌های دوهفته‌ی گذشته مرور شد.

گزیده‌ای از فیلم سخنرانی آیت الله سید عبدالله فاطمی‌نیا درروز شنبه 4مهر به مناسبت شروع سال تحصیلی پخش شد و در ادامه خانم راضیه بوباش خلاصه‌ای از سخنان خود که درپایان هفته‌ی دفاع مقدس در مقبرة‌الشهدا در جمع دانش‌آموزان گفته بودند، برای مادران بیان کردند.

در ادامه خانم آذردخت سلطانی- مدیر متوسطه‌ی2- کادر دبیرستان را معرفی کردند و گزارش آزمون سراسری 94 و امتحانات نهایی را ارائه کردند.

خانم فاطمه‌ گرامی ‌طهرانی- معاون اجرایی- گزارشی از جلسه‌ی مدیران و معاونین مدارس منطقه برای اجرای طرح‌آهن‌یاری مدارس راهنمایی و دبیرستان را بیان کردند. براساس این طرح، مصرف قرص‌های آهن برای دختران لازم است. مصرف این قرص هم جنبه‌ی پیشگیرانه دارد و هم میزان یادگیری را افزایش می‌دهد. قرص آهن باید با برنامه و همراه با مرکبات مصرف گردد. این طرح امسال با همکاری آموزش و پرورش و شبکه‌ی بهداشت و درمان در مدارس دخترانه متوسطه‌ی اول و دوم ا جرا می‌شود. در این طرح، هر دانش‌آموز به مدت 4 ماه هر هفته یک عدد قرص آهن دریافت می‌کند. متاسفانه به دلیل این‌که دانش‌آموزان با فواید قرص‌های آهن آشنا نیستند این قرص‌ها را مصرف نمی‌کنند. در جلسات توجیهی با دعوت از متخصصین، دانش‌آموزان با فواید مصرف قرص‌های آهن و طرح آهن یاری(توزیع قرص آهن) در مدرسه آشنا خواهند شد.

اطلاعات کامل در مورد فواید وضرورت های اجرای این طرح در مقاله‌ی دکتر عبدالعلی کیانی تحت عنوان« پیام های ضروری در خصوص کم خونی فقر آهن، اثرات نامطلوب آن  بر روی سلامتی و راه های پیشگیری از ابتلا به آن»آمده است.

در قسمت بعدی برنامه، جلسه اختصاصی پایهها در نمازخانه و سالن اجتماعات، ادامه یافت. مشاورین پایه، دبیران دروس مختلف را معرفی کرده و گزارشی از کلاس تابستانی و برنامههای سال تحصیلی جدید ارائه کردند.

از کارگروه مهارت زندگی - خانم نرگس معدنچی -  در قالب یک فعالیت نحوهی اجرای کارگاه تعاملی را برای مادران اجرا کرد و به این ترتیب انواع کارگاههای ارائه شده و آماده اجرا برای مادران را  معرفی شد. در پایان فرم نظرخواهی شرکت در دوره‌های مهارت­های زندگی در اختیار مادران قرار گرفت تا اولویت‌های درخواستی مشخص شود.