دبستان روشنگر(دوره اول)

امروز : تاریخ شمسی اینجا نمایش داده می‌شود

هفته کتاب و کتاب خوانی

"هفته کتاب و کتاب خوانی گرامی باد "

امام علی (علیه السلام) : کتاب ها بوستان های دانشمندان هستند .

کتاب مثل اقیانوس بیکرانی است که ناشناخته های بسیاری دارد و هر کس به فراخور حالش دل به ژرفای آن می سپارد و با انبانی پُر باز می گردد. در این دریای عمیقِ معرفت، گوهرهای نابی وجود دارد که تنها تلاشگران چیره دست می توانند به آن دست بیابند.

خداوند بزرگ معجزه ابدی آخرین فرستاده اش را کتاب قرار داد؛ کتابی که سرآمد همه کتاب هاست.

آیین آسمانی ما، پرچمدار کتاب و کتابخوانی است. اگر در تاریخ اسلام کاوش کنیم، این حقیقت را که اسلام، دین اندیشه و معرفت، آیین دانش و معنویت است به روشنی در می یابیم.

برای خواندن کتاب نیاز نیست جملات آن را حفظ کنید. وقتی مطالعه می‌ کنید مطالب آن در ناخودآگاه شما باقی می‌ماند. از طرفی خودآگاه از ناخودآگاه نشأت می‌گیرد و بر اساس آن عمل می‌کند. بنابراین خواندن کتاب به تدریج در عملکرد و رفتار شما تأثیر می‌گذارد و به شما کمک می‌کند تا به فرد بهتری تبدیل شوید.

خواندن 62 دفعه آخرین ویرایش در چهارشنبه, 28 آبان 1399 22:15