متوسطه (دوره دوم)

entezarیازده پله زمین رفت به سمت ملکوت

یک قدم مانده زمین شوق تکامل دارد

هیچ سنگی نشود سنگ صبورت ، تنها

تکیه بر کعبه بزن ، کعبه تحمل دارد...

برنامه نشست انتظار با نوای آشنای زیارت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشريف آغاز شد.

السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللَّهِ فِي أَرْضِهِ         السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللَّهِ فِي خَلْقِهِ

اين نشست با طرح چالشی در آستانه نوروز (با سوالِ : عهدی که در دعا به آن اشاره شده چیست و در کجای دعای عهد قرار دارد؟ و محتوای تعهدی آن کدام است؟) با حضور جناب آقای دکتر مهدی فیض

(موسس اندیشکده قرآنی تدبر و استاد دانشگاه علم و فرهنگ )در روز ١٤ فروردین برگزار شد.

ايشان با بیان مطلبی از نهج البلاغه در مورد عبادت بدون تفکر و اندیشه، سخن خود را آغاز کردند و به این مهم توجه دادند که خواندن ٤٠ روز دعای عهد زمانی نافع خواهد بود که در محتوای آن تامل شود و در زندگی روز مره ما اثر بگذارد.

اعوذ بک من علم لاینفع باید باورمان در رفتارمان تاثیر بگذارد تا بگوییم علم نافع داریم. سپس با اشاره به این قسمت از دعای عهد که میفرماید: اَللّـهُمَّ اِنّي اُجَدِّدُ لَهُ في صَبيحَةِ يَوْمي هذا ... به مدل گفتگوی جدید و به قولی تغییر ادبیات قابل تامل در این قسمت از دعا اشاره کردند و توضیح دادند که چون همه چیز ما از خداوند است به جای اینکه من به خداوند قول دهم از خدا میخواهم که او به من قول دهد که از عهده عهدی که باامام زمانم میبندم برآیم.

سپس به بیان مفهوم بیعت پرداختند و لوازم بیعت با امام زمان رابا شرح الگوی نهفته در دعای عهد بیان کردند که شامل :یاری حضرت کردن، بازوی اجرایی حضرت بودن، پیشی گرفتن در تحقق اراده حضرت،حمایت از حضرت،فرمانبرداری از حضرت ،سبقت در انجام خواست حضرت و ذوب در اراده حضرت شدن مى باشد.ثمره و پیامد طبیعی پایبندی به موارد فوق و پایمردی در این خصوص، رسیدن به مقام والای شهادت است: وَالْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْهِ

در پایان اشاره فرمودند که تمام انتخابهای ما اعم از انتخاب رشته تحصیلی ،انتخاب شغل ، انتخاب همسر و ...باید تحت تاثیر این عهد و باور باشد و ابراز امیدواری کردند که با تکرار و توجه ، تامل و تفکر در این دعا بتوان به اهداف مورد نطر رسید. در انتها با پاسخ به سوالات دانش آموزان و زمزمه دعای فرج نشست پر محتوای انتظار به پایان رسید.

اللهم عجل لوليك الفرج

خواندن 65 دفعه آخرین ویرایش در شنبه, 21 فروردين 1400 09:08