متوسطه (دوره دوم)

امروز : تاریخ شمسی اینجا نمایش داده می‌شود

نمایشگاه پژوهش

همزمان با اعیاد شعبانیه و میلاد امام حسین (ع)، «نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهشی متوسطه ۲ روشنگر» افتتاح شد. در این نمایشگاه دانش آموزان پایه دهم در ۵ رشته پژوهشی بالغ بر ۲۶ پروژه تحقیقاتی را به شکل گروهی و با هدایت اساتید محترم و متخصص در حوزه های مربوطه ارائه نموده اند.

دانش آموزان در این نمایشگاه مجازی در تاریخ ۲۷ و ۲۸ اسفندماه ۱۳۹۹ (روزهای چهارشنبه و پنج شنبه) آماده میزبانی از کلیه مهمانان محترم و بازدیدکنندگان گرامی خواهند بود.

زمان : چهارشنبه و پنج شنبه ۲۷-۲۸ اسفندماه ۹۹ لینک ورود : https://vstemp.roshangar.sch.ir بازدید برای عموم آزاد است.

بازدید کلیه کاربران سامانه آموزشی متوسطه دوم (شامل دانش آموزان و دبیران ) ازطریق حساب کاربری شخصی تعریف شده است و بازدید کلیه مهمانان محترم شامل اولیا گرامی و دیگر بازدیدکنندگان، با حساب کاربری زیر امکان پذیر است.

مشخصات ورود بازدیدکنندگان محترم(مهمان) :

نام کاربری : exhibition

رمز ورود : guest

مزید امتنان است تا توضیحات هریک از پروژه ها را مطالعه نموده و نسبت به پر کردن فرم ارزیابی و ارائه نظر در مورد پروژه ها اقدام نمائید.

توضیحات کامل در مورد ورود و بازدید از نمایشگاه:

خواندن 697 دفعه آخرین ویرایش در چهارشنبه, 27 اسفند 1399 11:56